Floor Work

Wat is Floor Work ?

Bekijk hier het volledige lessenrooster

De Floor Work-les begint met een warming-up van je hele lichaam om de gewrichten wakker te maken, met eerst heel eenvoudige bewegingen, daarna meer complexe. Je moet voortdurend je plek in de ruimte in gedachten houden, evenals het verlengde van je ledematen vanaf het midden van je lichaam naar je vingertoppen. Je lichaam zal dan in beweging moeten blijven, elke beweging wordt stap voor stap uitgelegd. Het doel van de les Floor Work is om je bewust te worden van de plaats van je lichaam in de ruimte en van al je bewegingen op de vloer met hun eigen moeilijkheidsgraad.

De cursus stelt je in staat om psychomotoriek en de natuurlijke kracht van je lichaam te ontwikkelen. Je daagt je coördinatie uit, de manier waarop je je oriënteert in de ruimte en het leniger maken van je hele lichaam. Al deze vaardigheden kunnen later ook buiten de studio worden gebruikt.

Voor een optimaal resultaat worden onze lessen gegeven door gekwalificeerde lesgevers en raden wij u aan meerdere keren per week te komen sporten.