Fitness Stadium Kinetix

Fitness in Schaarbeek

Met 8.000 m² aan ultramoderne faciliteiten mag Stadium Kinetix zich vol trots de grootste sportschool van de Benelux noemen. Je vindt er een over 3 verdiepingen uitgestrekte fitnessruimte gevuld met de allernieuwste Technogym-apparatuur (inclusief entertainment unit) én onze Women's Corner: een fitness-gedeelte exclusief voor vrouwen. We beschikken over een ruim kracht- en cardiogedeelte, vol natuurlijk licht en met perfect onderhouden apparatuur.

Als je graag echte begeleiding op maat wil, aarzel dan niet om een afspraak te boeken met een van onze instructeurs, voor 1-op-1-begeleiding en een op maat gemaakt fitnessschema. Je kan dit schema steeds raadplegen via de myStadiumPro-app en via je TGS-sleutel, en kan op elk moment een volgende afspraak boeken om je schema te updaten. Op deze manier staat je vooruitgang nooit stil.

Meer info over persoonlijke begeleiding op maat

Ook als je als beginner graag op weg geholpen wordt, staat een van onze instructeurs voor je klaar om je te begeleiden doorheen een Initiatie Fitness.

Meer informatie over een fitness Initiatie

Daarnaast kan je bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan live groepslessen en een zwembad van 30 meter lang, waarin je vrij kan zwemmen of kan deelnemen aan onze Aquagym-lessen.