Toegankelijkheid

Om uw reis naar Stadium Kinetix te plannen, aarzel niet om de applicatie Floya – Your mobility in BX mode te downloaden.

KIN

MET DE FIETS

  • Stadium 1 & "ELLE" is goed bereikbaar met de fiets. Je kan je route makkelijk plannen via de fietskaart van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Deze die de Gewestelijke Fietsroutes, de fietspaden, de fietsparkings, de fiets- en herstelpunten, de helling van de straat,… bevat.
  • Fietsenstallingen toegankelijk voor iedereen en afgesloten fiets- en scooterstallingen alleen toegankelijk voor onze leden zijn beschikbaar in onze parkeergarage.
  • Diverse stations "Villo" (deelfietsen) zijn beschikbaar in de buurt, de dichtstbijzijnde is 164 - KENNIS, 1030 Schaerbeek.

MET DE TREIN

Vanaf het station van Schaarbeek kan je Stadium Kinetix te voet bereiken (15 minuten) of door de MIVB-bus 47 Verboekhoven te nemen tot aan de halte Demolder (16 minuten), bus MIVB 59 Hop. Ett.-ixelles tot halte Demolder (12 minuten) of met tram 7 Vanderkindere naar Hop. Paul Brien (12 minuten).


Vanaf het station van Evere kunt u Stadium Kinetix te voet bereiken (16 minuten) of door MIVB-bus 66 Gare Centrale te nemen naar de halte Latinis (10 minuten).

MET DE TRAM

Lijnen: 7 – Halte: Hop. Paul Brien (1 minuut te voet)

Lijnen: 55 - Halte Waelhem (5 minuten te voet), Halte foyer Schaarbeek (4 minuten te voet)

Raadpleeg de dienstregeling in real time.

Met de bus

BUS - MIVB

Lijn: 66, halte Latinis (4 minuten lopen)

Lijn:
56, halte Voltaire (7 minuten lopen)

Raadpleeg de dienstregeling in real time.

BUS - DELIJN

Lijn: 270, 271, 272, 620, halte Schaarbeek Dejaze (6 minuten te voet)

Lijn:
270, 271, 272, 620, Halte Schaarbeek Waelhem (5 minuten te voet)

Raadpleeg de dienstregeling in real time.

Parkings

Onze parking is toegankelijk voor onze leden voor de duur van hun opleiding bij de club. Het is ook mogelijk om daar te parkeren zonder lid te zijn (eerste 15 minuten gratis, € 5/uur).

PBM: Het gebouw Stadium Kinetix is ​​toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.